Isplati li se migracija Jire i Confluenca na Cloud?

Prosječan ROI koji su tvrtke ostvarile migracijom na Atlassian cloud iznosio je 358%

Alati poput Jire-a i Confluenca ključni su za uspjeh timova i organizacija diljem svijeta. No, s napretkom tehnologije dolazi i potreba za evolucijom, što često uključuje migraciju softverskih alata s vlastitih servera na cloud platforme. U ovom blog postu istražit ćemo ključne prednosti migracije Jire-a i Confluenca na Cloud te kako ta transformacija može imati pozitivan utjecaj na vašu organizaciju.

Jedna od najvažnijih prednosti migracije na Cloud je povećana dostupnost i pouzdanost vaših alata. Atlassian Cloud-a nudi visoku razinu dostupnost i kontinuiranu podršku, što znači da vaš tim može raditi bez prekida i problema koji muče lokalne serveri.

Cloud platforme pružaju bolju skalabilnost i prilagodljivost u usporedbi s vlastitim serverima. To znači da se možete lako prilagoditi promjenjivim potrebama vaše organizacije, bez potrebe za dodatnim hardverskim ili softverskim investicijama.

Sigurnost je ključni aspekt bilo koje tehnološke infrastrukture, a Cloud platforme nude sigurnosne značajke koje mogu ojačati zaštitu vaših podataka i sustava. Također, redovita ažuriranja i nadogradnje olakšavaju održavanje sustava na najnovijim verzijama bez dodatnog napora administratora.

Atlassian Cloud alati potiču poboljšanu suradnju među timovima i pojedincima, što je ključno za uspjeh modernih organizacija. Cloud platforme omogućuju pristup alatima putem web preglednika ili mobilnih aplikacija, čime se potiče mobilnost i fleksibilnost u radu.

Migracija na Cloud može rezultirati smanjenjem troškova održavanja lokalnih servera i administrativnog opterećenja. Umjesto ulaganja u fizičku infrastrukturu i IT osoblje, Cloud platforme pružaju uslugu po modelu pretplate što može biti ekonomičnije i efikasnije za organizacije svih veličina.

Povećana dostupnost, bolja skalabilnost, sigurnosne značajke, poboljšana suradnja i smanjenje troškova samo su neki od benefita koje možete ostvariti. Uz pravilno planiranje i implementaciju, migracija na Cloud može biti ključna za optimizaciju vaših poslovnih procesa i unaprjeđenje produktivnosti vaše tvrtke. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli u realizaciji ove važne transformacije.

Previous
Previous

Što je “Work Management”?

Next
Next

Tko su Atlassian konzultanti?