Što je “Work Management”?

“Najučinkovitije upravljanje poslovanjem i radom”

Učinkovito upravljanje radom preduvjet je tržišne konkuretnosti tvrtke jer su očekivanja kupaca viša nego ikad. Što zapravo znači "work management" i kako se digitalizacija procesa uklapa u ovu priču?

Work management, ili upravljanje radom, odnosi se na proces organiziranja, praćenja i izvršavanja radnih zadataka unutar organizacije.

Digitalizacija procesa je transformacija tradicionalnih, papirnato-baziranih procesa u digitalne, automatizirane sustave. Ovo uključuje korištenje različitih alata i tehnologija za olakšavanje komunikacije, suradnje i upravljanja radom.

Atlassian Jira je jedan od najpopularnijih alata za upravljanje radom, procesima i projektima na tržištu. Evo nekoliko razloga zašto je prvi odabir mnogih organizacija:

  1. Svestranost: Jira omogućuje upravljanje različitim vrstama projekata, od razvoja fizičkih i digitalnih proizvoda do marketinških kampanja i upravljanja financijama.

  2. Agilni Pristup: Svojim agilnim alatima kao što su Scrum i Kanban boardovi, Jira olakšava agilno upravljanje poslovanje.

  3. Nadzor: Korištenjem radnih ploča, timovi imaju jasan pregled u realnom vremenu i mogu brzo reagirati na promjene.

  4. Integracije: Jira se lako integrira s drugim alatima kao što su Confluence, Bitbucket i Slack, olakšavajući suradnju i komunikaciju.

  5. Prilagodljivost: Jira je vrlo prilagodljiv alat koji se može prilagoditi specifičnim potrebama svake organizacije ili tima.

Work management i digitalizacija procesa su ključni za uspjeh organizacija. Korištenjem alata poput Atlassian Jire, organizacije mogu efikasnije upravljati radom, poboljšati produktivnost i ostvariti svoje poslovne ciljeve.

Previous
Previous

Koji alat je najbolji za "Service Management" u IT-u i ostalim djelovima organizacije?

Next
Next

Isplati li se migracija Jire i Confluenca na Cloud?